Zepter® Termokontrol Analógový – new design

25,00 

Analógový termokontrol Zepter je úplne novým a vynikajúcim zariadením, ktoré vám umožňuje pripravovať pri vhodnej teplote správnym spôsobom zdravé jedlo, a tým kontrolovať celý proces varenia, bez toho aby ste museli zdvihnúť pokrievku. Uzavretý cyklus varenia tak nerušene pokračuje ďalej. Jedlo sa varí vo svojej vlastnej šťave pri nízkej teplote, uchováva si svoje nutričné a biologickej hodnoty, a to až 70% úsporou energie a až 30% úsporou jedla.

Na sklade

Katalógové číslo: Z-ATC Kategórie: Značka:

POPIS VÝROBKU
Maximálna presnosť a spoľahlivosť pri odčítaní teploty umožňuje lepšiu kontrolu procesu varenia!

  • Novinka, jednoduché použitie
  • Užívateľsky prívetivá kruhová stupnica umožňuje ľahšie odčítanie teploty
  • Dve teplotnej stupnice: DRY (pečenie) a MOIST (varenie)
  • Tri farebné polia označujúce tri teplotné rozsahy: Žlté pole: zahrievanie, Zelené pole: správna teplota varenia, Červené pole: prehriatie

Nový elegantný a štýlový dizajn dokonale ladiaci s estetikou výrobkov radu Zepter Masterpiece Cook Art

VARENIE BEZ VODY
Pri varení bez pridania vody vždy vkladajte čerstvo umyté potraviny do studenej nádoby. 1/4 objemu nádoby pritom nechajte prázdnu alebo ponechajte aspoň 3 cm voľného priestoru od okraja nádoby a nádobu priklopte pokrievkou.
Nádobu s priklopenú pokrievkou postavte na studenú platničku a zapnite sporák (na strednú až vysokú intenzitu ohrevu).
Akonáhle dosiahne hodnota kontrolky analógového termokontrolu Zepter do polovice zeleného poľa pre režim varenie bez vody, znížte intenzitu ohrevu na minimum.
Jedlo sa varí vo svojej vlastnej šťave, ktorá zostáva v nádobe.
Para, ktorú potraviny vo vnútri nádoby uvoľňujú, stúpa nahor. Pokrievka je chladnejšia ako ostatné časti nádoby, a preto para pri kontakte s ňou kondenzuje. Výživná tekutina skvapkáva späť na dno a na jedlo. Tento proces sa opakuje, kým nie je jedlo perfektne uvarené (uzavretý cyklus).
Medzi okrajom nádoby a pokrievkou sa vytvorí vodná zátka.
Jedlo je uvarené približne za 20 minút.

PEČENIE BEZ TUKU
Pri pečení bez tuku vždy vkladajte mäso do predhriatej nádoby.
Prázdnu priklopenú nádobu postavte na sporák a zapnite platničku na maximálnu teplotu.
Nádoba je pripravená na pečenie, akonáhle kontrolka analógového termokontrolu Zepter dosiahne do polovice zeleného poľa pre režim prípravy bez pridania tuku, alebo keď kvapneme na panvicu pár kvapiek vody a kvapky začnú po dne „utekať“ (tzv. Perla efekt).
Mäso vždy vkladajte do rozpálenej prázdnej panvice a pritlačte ich, aby sa sprudka opiekli.
Po uplynutí 30-60 sekúnd opečené mäso obráťte a znovu ich pritlačte. Potom ich nechajte opekať, kým nie je hotové.
Znížte teplotu platničky na minimum alebo ju úplne vypnite, resp. dajte nádobu z platničky preč.
Pokrievku použite podľa toho, aký spôsob prípravy pokrmov ste zvolili.
Pečenie je dokončené približne za 10 minút.

Analógový termokontrol Zepter je možné počas používania vystaviť teplotám v rozmedzí +20 ° C až +85 ° C. Rozsah teploty pre skladovaní činí -10 ° C do +45 ° C.

Súčasťou balenia je krabička (obalový materiál) a kovová redukcia Z-KIS.

  • KÓD VÝROBKU Z-ATC
  • NÁZOV VÝROBKU Analógový termokontrol
  • HMOTNOSŤ BRUTTO [KG]0.1
  • HMOTNOSŤ NETTO [KG]0.08

recenzia

Pridajte prvú recenziu pre “Zepter® Termokontrol Analógový – new design”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Možno by sa Vám páčilo…

Kontakt

ZEPTER CLUB LIVE100
Petr Havel 
obchodný riaditeľ Zepter ČR

Eliášova 24, Praha 6

+421 800 808 888

havel@zepter.cz

ČO HOVORIA ZÁKAZNÍCI